Mobirise website builder

HC-3020

Ο HC-3020 είναι ένας πρωτοποριακός PWM HHO ρυθμιστής που βασίζει την λειτουργία του σε υψηλής ταχύτητας μικροεπεξεργαστή (CPU). Είναι το πρώτο προϊον στην αγορά των HHO ρυθμιστών που χρησιμοποιεί μικροεπεξεργαστή και αυτή η καινοτομία δίνει στην μονάδα πολλά επιπλέον πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, καθώς και απίστευτη ακρίβεια στην μέτρηση και στην διαχείρηση της μονάδας υδρογόνου. Το αποτέλεσμα όλων των καινοτόμων χαρακτηριστικών είναι η μεγάλη ευκολία στην λειτουργία, η μεγάλη απόδοση και μία επιπλέον οικονομία στην εξοικονόμηση καυσίμου που μπορεί να φτάσει και έως το 20%.

CPU BASED

Βασίζεται σε μικροεπεξεργαστή (CPU) όλες οι λειτουργίες ελέγχονται από προηγμένο λογισμικό εγκατεστημένο στη μνήμη του επεξεργαστή.

LCD SCREEN

LCD οθόνη για να βλέπετε τις μετρήσεις και πληκτρολόγιο μεμβράνης (mebrane keyboard) για να εισάγετε εύκολα τις παραμέτρους λειτουργίας .

SMART METERING

Έξυπνος έλενχος μετρήσεων (Smart Metering) δίνει απίστευτη ακρίβεια στις μετρήσεις και πολύ αποδοτικότερη λειτουργία της μονάδας υδρογόνου.

UNIVERSAL INPUT VOLTAGE

Μεγάλο εύρος τάσης εισόδου 10-30V (Universal Input) κάνει την συσκευή κατάλληλη για κάθε τύπο οχήματος ανεξάρτητα την τάση της μπαταρίας 12V /24V.

HIGH LOAD OUTPUT

Υψηλή έξοδος φορτίου (Hi Load output) έως και 20A κάνει την μονάδα κατάλληλη για κάθε τύπο οχήματος ,από μικρά επιβατικά μέχρι και μεγάλα φορτηγά χωρίς κανένα πρόβλημα.

SYSTEM INFORMATION

Η μονάδα HC-3020 σας δίνει πολλές ενδείξεις σχετικά με την λειτουργία της μονάδας υδρογόνου μερικές βασικές αναφέρονται παρακάτω :Τάση λειτουργίας,Φορτίο λειτουργίας,Βαθμός απόδοσης του συστήματος,Βαθμός απόδοσης του διαλύματος
και Προειδοποιήσεις σφάλματος λειτουργίας

Ποιά είναι η κύρια λειτουργία της μονάδας HC-3020

Η κύρια χρήση της μονάδας είναι ώστε να τροφοδοτεί με ακρίβεια ,συγκεκριμένης έντασης ρεύμα στην μονάδα παραγωγής υδρογόνου του οχηματός σας.

Τι κάνει την μονάδα HC3020 να διαφέρει από τις άλλες της αγοράς

Ο λόγος που η μονάδα HC-3020 υπερτερεί έναντι των άλλων είναι ότι για την λειτουργία της βασίζεται σε ταχύτατο μικροεπεξεργαστή και όχι σε απλά αναλογικά κυκλώματα.Αυτό δίνει στην μονάδα απίστευτη ακρίβεια και μοναδικά χαρακτηστικά που μόνο ένας μικροεπεξεργαστής μπορεί να έχει.

Πως καταφέρνει η μονάδα HC-3020 έως και 20% καλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου

Ο κύριος λόγος που επιτυνχάνετε αυτή η επιπλέον εξοικονόμηση είναι το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στην μνήμη του επεξεργαστή της μονάδας.Αυτό είναι υπεύθυνο για την σωστή λειτουργία και την απόδοση της μονάδας.Η κύρια λειτουργία του είναι να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο χιλιάδες φορές το δευτερόλεπτο τις μετρήσεις της μονάδας υδρογόνου και να κάνει μικρορυθμίσεις πάλι χιλιάδες φορές το δευτερόλεπτο ώστε το ρεύμα που φτάνει στην μονάδα κάθε στιγμή να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.Το αποτέλεσμα είναι η κατά πολύ καλύτερη βελτίωση της απόδοσης της μονάδας υδρογόνου και σαν συνέπεια η επιπλέον εξοικονόμηση καυσίμου σε ποσοστό έως και 20%.

Πώς βοηθά η μονάδα HC-3020 τον τελικό χρήστη

Η μονάδα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο τελικός χρήστης στην ουσία να μην χρειαστεί παρά σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις να αλλάξει τις ρυθμίσεις,που και αυτό πάλι γίνεται πανεύκολα με την χρήση 3 πλήκτρων.Το σύστημα που είχατε μέχρι τώρα ,δηλαδή βάζω νερό με ηλεκτρολύτη και ρυθμίζω πάλι το PWM ώστε να πάει πάλι στην ένδειξη που σας είπε ο εγκαταστάτης,όπως και να παρακολουθείτε συνεχώς το αμπερόμετρο για να κάνετε ρυθμίσεις ,πλέον είναι περιττό.Όλα αυτά τα κάνει το λογισμικό της μονάδας και ακόμα σας έχει και βοηθητική ένδειξη ώστε να έχετε καλή αναλογία μίγματος νερού και ηλεκτρολύτη.

Γιατί πρέπει όλοι οι εγκαταστάτες και κατασκευαστές συστημάτων υδρογόνου να προτιμούν το HC-3020

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει άμεσα να συνδιάσετε το HC-3020 με την μονάδα υδρογόνου σας.Σας αναφέρουμε μερικούς:

Πολύ καλύτερη απόδοση της μονάδας σας και κατά συνέπεια καλύτερη οικονομία καυσίμου

Πολύ ευκολότερη η χρήση για τον πελάτη σας

Μειώνεται τα παράπονα και τις ερωτήσεις των πελατών σας σχετικά με την χρήση του υδρογόνου που έχει αποδειχθεί οτι κατά 95% οφείλονται σε λάθος ρύθμιση του PWM ή σε λάθος στο μείγμα του διαλύματος.

Έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην επιτυχία της πώλησης επειδή προτείνετε τελευταίας τεχνολογίας προίον.

Είστε σίγουροι ότι ο πελάτης θα λειτουργεί την μονάδα υδρογόνου όπως του υποδείξατε και δεν θα παίζει όλη την ώρα με το σύστημα δημιουργόντας σας ανύπαρκτα προβλήματα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Πατήστε στο κουμπί στα δεξιά για να κατεβάσετε το πιό πρόσφατο εγχειρίδιο χρήσης και εγκατάστασης της συσκευής.

ADDRESS
Veliko Xristov 33
Varna 9000
Bulgaria

CONTACT
Email: info@hhocommander.com
Tel: +359 (0) 52 50 11 54
Tel.+30 211 850 4006
(For Greece customers)

WORKING HOURS

  • Monday - Friday
  • 10:00 - 19:00

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

SHARE THIS PAGE!